За дома

Домът е най-важното място за човека и като такова трябва да го поддържаме в безупречен вид. Чистотата в дома е важна не само за ежедневния уют и комфорт, но и за нашето здраве и здравето на децата ни. Почистването на дома трябва да се извършва с внимание и грижа. Въпреки всичко почистването на дома отнема време и усилия и не е от най-приятните дейности.

Ние от НАЧИСТО  ще се погрижим за уюта, комфорта и безупречната чистота на дома Ви, докато Вие използвате свободното си време за далеч по-приятни неща.
Предлагаме Ви както основно, така и абонаментно почистване на дом.

Основно професионално почистване на дом
Всеки един дом на определен интервал от време се нуждае от основно почистване. Основното почистване връща блясъка в дома и допринася за една здравословна атмосфера. Ние почистваме дома Ви от А до Я - машинно почистване на твърди подови настилки; прахосмукиране, изтупване и машинно почистване на меки подови настилки; външно и вътрешно обезпрашаване на мебели и почистване на петна; цялостно почистване на баня и тоалетна - под, стени, тоалетна чиния, мивка, вана, писоар, смесителни батерии, душ кабина, огледала;  двустранно измиване на прозорци и дограми; машинно пране на мека мебел, килими, пътеки, матраци; цялостно почистване на кухненско помещение - външно и вътрешно обезмасляване на кухненски шкафове, маси, плотове, кухненска печка и хладилник, почистване на умивалник и смесителни батерии; почистване на радиатори и первази; премахване на паяжини; почистване на осветителни тела, ключове и контакти; почистване на парапети, тераси, балкони; обезпрашаване и почистване на замърсявания от врати вкл. касата; почистване на черна и бяла техника; изпразване на кошчета за хартия и отпадъци, подмяна на пликчетата и изхвърляне на боклука; и много други.

Абонаментно почистване на дом
Целта на абонаментното професионално почистване е да се поддържа едно високо ниво на чистота, уют и комфорт в дома чрез регулярни посещения. Препоръчваме абонаментното почистване на нашите клиенти, тъй като то води до едно постоянно ниво на безупречна чистота в дома и висока степен на удовлетвореност на клиента. Абонаментното почистване включва всички основни дейности като почистване на меки и твърди подови настилки, обезпрашаване на мебели, почистване на врати и первази, цялостно почистване на баня и тоалетна, кухненско помещение, черна и бяла техника. Периодично и съобразно желанието на клиента почистваме двустранно прозорци и дограми, кухненска печка и хладилник. Също така предлагаме на нашите клиенти много безплатни услуги в зависимост от абонаментния план. Услуги като цялостно парово почистване и дезинфекциране  на баня и тоалетна и машинно пране на мека мебел са най-предпочитаните компоненти.

За да живеем na4isto .....