За компанията

НАЧИСТО е компания, специализирала се в професионалното почистване на домове, офиси, административни сгради, производства, частни детски градини и училища, хотели  и други. За нас професионализма при извършване на поставените ни цели и задачи е на първо място, а удовлетвореността на нашите клиенти - мисия № 1.
За да бъдем успешни в това, което правим ние се стремим постоянно да подобряваме процеса на почистване, въвеждаме нови и разнообразни методи и процедури. Почистването не е само замитане на под и забърсване на прах. Почистването е тясно свързано с нашето здраве и здравето на децата ни. Един чист дом или офис не само създава уютна и комфортна обстановка, но и предпазва човешкото здраве.

С какво се различаваме ние от обикновените "чистачи"?
 
На първо място стоят нашите екипи. Екипи, състоящи се от истински професионалисти, с опит в тази сфера, преминали вътрешнофирмено обучение и редица тестове. Хора, които са запознати със стандартите на фирмата и вършат своята работа в съответствие с тези стандарти.
На второ място стои нашата почистваща техника и препарати. Ние използваме професионална техника и препарати на доказали се в световен мащаб производители на професионална почистваща техника и препарати. Тук няма място за компромиси. Ако техниката не е на ниво и почистването няма да бъде на ниво. А що се отнася до препаратите - те трябва да бъдат с високи почистващи свойства, но и безвредни за човешкото здраве. А ние от НАЧИСТО държим на всичко това!
На трето място е отношението към клиента. Ние сме усмихнати, вършим работата си с удоволствие и се борим за одобрението на всеки един клиент. Ние винаги се съобразяваме с клиентите си и извършваме нашите услуги в удобно за тях време. По този начин Вие получавате услуга на най-високо ниво без това да възпрепятства нормалният Ви работен процес.