За офиса

Офисът за бизнеса е това, което е домът за човека. Офисът е мястото където се срещаме със своите партньори и потенциални клиенти. Нашето професионално почистване на офис  се извършва в удобно за клиента време и е съобразено с неговия работен процес и индивидуални предпочитания. Регулярното почистване на офис води до поддържане на необходимото ниво на чистота и максимална удовлетвореност на клиента при минимален разход на средства.

Почистването на твърди и меки подови настилки, санитарни помещения, рафтове, шкафове, етажерки, работни маси и бюра, черна и офис техника, посуда, ароматизиране са само част от предлаганите от нас услуги. Избирайки нашите абонаментни планове за почистване на офис Вие напълно предавате тази грижа на нас и можете да бъдете сигурни, че във всеки един момент Вашият офис ще бъде на необходимото ниво.
Почистването на Вашият офис ще се извършва от опитни професионалисти, използващи професионална техника и препарати. При желание от Ваша страна можем да зареждаме Вашето работно място с необходимите санитарни консумативи като тоалетна хартия, течен сапун, кухненска хартия и други.

За да работим na4isto .....