За нас

За нас

Екип от професионалисти

Нашият екип се състои от мотивирани и отговорни експерти, които притежават дългогодишен опит в бранша и са преминали редица вътрешнофирмени обучения и тестове. Експерти, които стриктно следват корпоративната политика и извършват своята работа в съответствие с нашите стандарти. Непрестанното желание за развитие и усъвършенстване са сред основните ни приоритети, а репутацията на почистваща фирма НАЧИСТО позволи тя да се превърне в доверен и предпочитан партньор на малки и големи компании в цяла България, когато става въпрос за почистващи услуги.

Техника и препарати

Всички предлагани услуги се осъществяват със специализирана техника и професионални почистващи препарати, които са произведени от водещи компании в световен мащаб. По отношение на препаратите е важно да споменем, че те са с високи почистващи свойства, но са напълно безвредни за човешкото здраве. Ние не правим компромиси по отношение на качеството. Смело можем да заявим, че дейностите по почистване отговарят дори на най-големите критерии и изисквания от страна на клиента. Знаем, че фирмите за почистване в София са много, но малка част от тях могат да се похвалят с използването на съвременна техника и внедряването на иновативни техники за почистване.

Отношение към клиента

За нас личното отношение е от изключителна важност, затова винаги подхождаме с необходимото внимание и разбиране към всеки наш клиент. Благодарение на знанията и опита ни предоставяме консултации, които помагат на клиента да избере най-подходящите за него и за обекта услуги. Никога не възпрепятстваме работните процеси, защото извършваме услугите в удобно за клиента време.

Контрол по качеството

Нашите супервайзъри често посещават обектите и правят планови и изненадващи проверки, които са свързани с контрола по качество. При обекти с ежедневно почистване проверките са средно 2-3 пъти седмично. По този начин осигуряваме високо ниво на обслужване и спазване на всички мерки и процедури, които гарантират за качеството на предоставените почистващи дейности. Изберете НАЧИСТО ЕООД. Професионално почистване на разумни цени. Заложете на качество, което е по-високо от цената.

Абонаментно почистване

През 2023 г. решихме да поднесем комплименти към всички наши нови клиенти. За тези, които…

view projects
Доставка на санитарни консумативи

Тоалетната хартия е свършила. Пак няма никакви кухненски ролки. Често ли чувате тези изказвания? Ние…

view projects
Измиване на прозорци и дограми

Често хората смятат, че не е необходимо да наемат професионалисти, които да почистят прозорците и…

view projects
Машинно измиване на твърди настилки

Всички наши клиенти могат да се възползват от услугата машинно измиване на подземни паркинги и…

view projects
Машинно пране на мокет

Услугата пране на мокет представлява набор от дейности, целта на които е да се постигне…

view projects
Основно почистване

През цялата 2023г всички наши клиенти получават -10 %  търговска отстъпка на услугите ни по…

view projects
Почистване след ремонт

През цялата 2023г всички наши клиенти получават -10 %  търговска отстъпка на услугите ни по почистване след…

view projects
Пране на мека мебел

С времето мебелите се замърсяват и губят първоначалната си визия. Възможно ли е те отново…

view projects
0

Години опит

0

Доволни клиенти

0

кв.м. почистена площ

0%

Клиентска удовлетвореност