За нас

За нас

Екип от професионалисти

Нашият екип се състои от мотивирани и отговорни експерти, които притежават дългогодишен опит в бранша и са преминали редица вътрешнофирмени обучения и тестове. Експерти, които стриктно следват корпоративната политика и извършват своята работа в съответствие с нашите стандарти. Непрестанното желание за развитие и усъвършенстване са сред основните ни приоритети, а репутацията на почистваща фирма НАЧИСТО позволи тя да се превърне в доверен и предпочитан партньор на малки и големи компании в цяла България, когато става въпрос за почистващи услуги.

Техника и препарати

Всички предлагани услуги се осъществяват със специализирана техника и професионални почистващи препарати, които са произведени от водещи компании в световен мащаб. По отношение на препаратите е важно да споменем, че те са с високи почистващи свойства, но са напълно безвредни за човешкото здраве. Ние не правим компромиси по отношение на качеството. Смело можем да заявим, че дейностите по почистване отговарят дори на най-големите критерии и изисквания от страна на клиента. Знаем, че фирмите за почистване в София са много, но малка част от тях могат да се похвалят с използването на съвременна техника и внедряването на иновативни техники за почистване.

Отношение към клиента

За нас личното отношение е от изключителна важност, затова винаги подхождаме с необходимото внимание и разбиране към всеки наш клиент. Благодарение на знанията и опита ни предоставяме консултации, които помагат на клиента да избере най-подходящите за него и за обекта услуги. Никога не възпрепятстваме работните процеси, защото извършваме услугите в удобно за клиента време.

Контрол по качеството

Нашите супервайзъри често посещават обектите и правят планови и изненадващи проверки, които са свързани с контрола по качество. При обекти с ежедневно почистване проверките са средно 2-3 пъти седмично. По този начин осигуряваме високо ниво на обслужване и спазване на всички мерки и процедури, които гарантират за качеството на предоставените почистващи дейности. Изберете НАЧИСТО ЕООД. Професионално почистване на разумни цени. Заложете на качество, което е по-високо от цената.

Абонаментно почистване

Услугите абонаментно почистване на офис и абонаментно почистване на дом са перфектният избор за всички,…

view projects
Доставка на санитарни консумативи

Тоалетната хартия е свършила. Пак няма никакви кухненски ролки. Често ли чувате тези изказвания? Ние…

view projects
Измиване на прозорци и дограми

Често хората смятат, че не е необходимо да наемат професионалисти, които да почистят прозорците и…

view projects
Машинно измиване на твърди настилки

НАЧИСТО ЕООД предлага на своите клиенти различни видове почистване на твърди настилки – от машинно…

view projects
Машинно пране на мокет

Услугата пране на мокет представлява набор от дейности, целта на които е да се постигне…

view projects
Основно почистване

Основното почистване е комплексна дейност, която има за цел да обследва и да премахне в…

view projects
Почистване след ремонт

Колкото и да сте внимателни по време на ремонта, мръсотията винаги остава. Без значение дали…

view projects
Пране на мека мебел

С времето мебелите се замърсяват и губят първоначалната си визия. Възможно ли е те отново…

view projects
0

Години опит

0

Доволни клиенти

0

кв.м. почистена площ

0%

Клиентска удовлетвореност